KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Komunikat - zmiana organizacji pracy.

W związku z przejściem Placówki na nauczanie zdalne, od dnia 26 października 2020 r. do 08 listopada 2020 r. administracja i obsługa pracuje w godzinach 6.00 – 14.00. Za zaistniałe, z przyczyn obiektywnych, utrudnienia serdecznie przepraszamy. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego i za pośrednictwem poczty elekt...

EDU ZABAWY

26.10.2020
EDU ZABAWY

EDU ZABAWY

26.10.2020

Zapraszamy Uczniów i Rodziców do korzystania z materiałów edukacyjnych i terapeutycznych, zamieszczonych w zakładce Edukacja zdalna.

KOMUNIKAT

24.10.2020
KOMUNIKAT

KOMUNIKAT

24.10.2020

Drodzy Rodzice ! od dnia 26.10 do dnia 08.11.2020 r. szkoły wchodzące w skład SOSW w Radomsku przechodzą w tryb nauczania zdalnego i pozostają w tych dniach zamknięte.

CodeWeek

19.10.2020
CodeWeek

CodeWeek

19.10.2020

19.10.2020 roku Nasza Placówka była organizatorem kolejnego wydarzenia w ramach projektu CodeWeek2020. Tym razem uczniowie klasy I-IIIa zet uczestniczyli w zajęciach: RYMY, RYTMY, SZEREGI.    WYDARZENIE W RAMACH EUROPEJSKIEGO KODOWANIA ZORGANIZOWAŁA RÓWNIEŻ PANI MAŁGORZATA PIWOWARCZYK ...

KOMUNIKAT: Funkcjonowanie szkół w strefie czerwonej

Zgodnie z aktualnymi informacjami i zaleceniami MEN od 19.10.2020r. w SOSW obowiązuje nauczanie stacjonarne. W szkołach młodzież będzie mieć zapewnioną naukę, wychowanie a także prowadzone będą zajęcia o charakterze specjalistycznym, terapeutycznym, rewalidacyjnym.

CodeWeek

12.10.2020
CodeWeek

CodeWeek

12.10.2020

Nasze pierwsze certyfikaty. Uczniowie klasy I-IIIa ZET SPS w SOSW w Radomsku otrzymali swoje pierwsze certyfikaty. Zorganizowaliśmy WYDARZENIE W RAMACH PROGRAMU CODEWEEK I NA KONIEC DNIA MAMY NIESPODZIANKĘ. ZA ROK MOŻE BĘDZIE NAS WIĘCEJ!!!!             ORGANIZATOREM WYDARZ...

Rusza #CodeWeek2020!

Mimo, że Nasza przygoda z kodowaniem rozpoczęła się w tym roku szkolnym już jutro włączymy się do kolejnego WYZWANIA.   EU Code Week, czyli Europejski Tydzień Kodowania, to oddolna inicjatywa promująca programowanie i umiejętności cyfrowe wśród uczestników w ciekawy i interesujący spos&oacu...

Silwoterapia

11.10.2020
Silwoterapia

Silwoterapia

11.10.2020

W ramach realizacji projektu eTwinning Święta Dziwne i Nietypowe realizowane są kolejne zadania. Tym razem książeczka StoryJumper dotycząca właściwości leczniczych drzew. Pomysłodawcą zadania jest Beata Michałek.    Read this book made on StoryJumper...

UCZYMY DZIECI PROGRAMOWAĆ

UCZYMY DZIECI PROGRAMOWAĆ      A OD 12 PAŹDZIERNIKA RUSZA  CODEWEEK 2020!!! MY TEŻ TAM BĘDZIEMY!!!      ...

PROJEKT eTwinning KUCHCIKOWO smacznie zdrowo kolorowo

PIERWSZE ZADANIA JUŻ ZA NAMI OWOCOWE TALERZYKI, LITERKI Z OWOCÓW I ZDROWE SOKI OWOCOWE  ...