KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

KOMUNIKAT

08.04.2021
KOMUNIKAT

KOMUNIKAT

08.04.2021

Szanowni Rodzice, Drodzy Uczniowie,  Szanowni Państwo Nauczyciele oraz Pracownicy Administracji  i Obsługi   W związku z niespotykanym dotąd przyrostem ofiar zakażenia wirusem Sar Cov 2, a także utrzymanymi przez Rząd RP obostrzeniami sanitarnymi w całym kraju oraz nowymi potwierdzonymi przypadkami z...

ŚWIATOWY DZIEŃ ŚWIADOMOŚCI AUTYZMU

2 kwietnia 2021 – Światowy Dzień Świadomości Autyzmu 2 kwietnia będziemy świętować Światowy Dzień Świadomości Autyzmu. Tego dnia rozpoczynają się również obchody Światowego Miesiąca Świadomości Autyzmu, stawiającego sobie za cel zwiększanie wiedzy społeczeństwa na temat problemów osó...

ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych, wszystkim Pracownikom, Uczniom i ich Rodzicom, naszym Przyjaciołom i Darczyńcom, najserdeczniejsze życzenia radości i spokoju w przeżywaniu tego wyjątkowego czasu, samych pogodnych dni składa Dyrekcja SOSW w Radomsku

Podsumowanie projektu eTwinning W OCZEKIWANIU NA WIELKANOC

Poznajmy tradycje wielkanocne. W ramach edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej poznawaliśmy tradycje związane z naszą kulturą. Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: POLSKA (19), TURCJA (3)

PODSUMOWANIE PROJEKTU GAME BOX

LINK DO WITRYNY WWW PROJEKTU  BLOG PROJEKTU    PODSUMOWUJĄCE SPOTKANIE ON-LINE     ...

W OCZEKIWANIU NA WIELKANOC - projekt eTwinning

Klasa 1a 2a 3a zet SPS realizuje zadania projektowe. Wspólne oczekujemy na Święta Wielkanocne i kultywujemy tradycje. Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: POLSKA (19), TURCJA (3).

QUIZ WIELKANOCNY

PROPOZYCJA PROSTYCH ZABAW MATEMATYCZNYCH DLA UCZNIÓW STARSZYCH. ZADANIA PRZYGOTOWANE PRZEZ PARTNERÓW PROJEKTU ETWINNING W OCZEKIWANIU NA WIELKANOC. POWODZENIA!!!

Komunikat - edukacja zdalna

Informujemy, że od 25.03.2021r. do 09.04.2021r. Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Radomsku przechodzi w tryb ZDALNEGO NAUCZANIA zgodne z Zarządzeniem Dyrektora SOSW Nr 7/2021.    Dyrektor SOSW  Katarzyna Morga ...

SZKOŁA eTWINNING 2021/2022

     Dzisiaj Nasza szkoła otrzymała Odznakę Szkoły eTwinning 2021-2022. Jest to wspaniałe osiągnięcie zespołu nauczycieli eTwinning w naszej szkole! Jesteśmy wśród 2935 nagrodzonych szkół w Europie, 55 szkół w kraju i pierwszą szkołą w powiecie radomszczańskim. Dzięki zaanga...