KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

INFORMACJA

Opublikowano: 16 marzec 2020

Komunikat

dotyczący zawieszenia zajęć w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Radomsku w związku z zagrożeniem związanym z COVID-19

Dyrektor Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego im. Ks. Jana Twardowskiego w Radomsku informuje, iż na podstawie decyzji Zarządu Powiatu Radomszczańskiego zajęcia w placówce zostają zawieszone do odwołania.

Jednocześnie mając na uwadze zdrowie petentów i pracowników oraz względy bezpieczeństwa dyrektor SOSW w Radomsku informuje, że do budynku Internatu SOSW będą wpuszczani wyłącznie petenci, którzy dokonali uprzednio telefonicznego umówienia wizyty. Prosimy o kontakt telefoniczny oraz o przesyłanie pism drogą elektroniczną lub pocztą tradycyjną na adres: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy,  ul. Piastowska 12, 97-500 Radomsk

Telefony do poszczególnych komórek organizacyjnych:

Portiernia 44/ 683 06 22

Sekretariat 44/ 683 46 82

Biuro księgowości 44/ 683 06 89

Informacja o numerach rachunków bankowych Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Radomsku właściwych do dokonywania wpłat z tytułu:

 

opłat za żywienie uczniów

GETIN NOBLE BANK S.A.
92 1560 0013 2013 3280 6000 0004

spłat rat pożyczki mieszkaniowej z ZFŚS

GETIN NOBLE BANK S.A.

 22 1560 0013 2013 3280 6000 0003
 

Informację o wysokościach  wpłat  można uzyskać telefonicznie pod numerem tel. 44 683 06 89 w każdy poniedziałek w godz. 800 – 1400.