KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

PROJEKT eTwinning KUCHCIKOWO smacznie zdrowo kolorowo

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Radomsku, Polska dołączył do projektu
KUCHCIKOWO - SMACZNIE, ZDROWO, KOLOROWO
31.07.2020
Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie:
POLSKA (27)

 

OWOCOWE TALERZYKI, LITERKI Z OWOCÓW I ZDROWE SOKI OWOCOWE

 

KSIĄŻECZKA NASZE SOKI OWOCOWE - WYKONANA W PROGRAMIE  STORYJUMPER 

 
 

DO REALIZACJI ZADAŃ WŁĄCZYLI SIĘ RÓWNIEŻ UCZNIOWE ZE SZKOŁY PRZYSPOSABIAJĄCEJ DO PRACY  - OPIEKUN REANATA BAJEROWICZ

 

WYBRANE REZULTATY PROJEKTU WYPRACOWANE WSPÓLNIE Z PARTNERAMI 

KOLEKCJA MATERIAŁÓW EDUKACYJNYCH ZWIĄZANYCH ZE ZDROWYM ODŻYWIANIEM SIĘ - WAKELET 

 

ZDROWE ŚNIADANIE W KUCHCIKOWEJ KLASIE - PREZENTACJA GOOGLE

 

 

WARZYWNO - OWOCOWE OBRAZKI TALERZOWE - WAKELET

 

ABECADŁO WARZYWNO - OWOCOWE - PREZENTACJA GOOGLE

ENCYKLOPEDIA WARZYW I OWOCÓW

Encyklopedia warzyw i owoców autorstwa Iwona Pawłowska

GADAJĄCE OWOCE I WARZYWA

 

 

PODSUMOWANIE PROJEKTU