KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Projekty

ŻYJEMY W SPOSÓB ZRÓWNOWAŻONY

HASŁO PRZEWODNIE NASZEGO PROJEKTU TO RUSZAMY KU GLOBALNYM CELOM! Nawiązanie międzynarodowej współpracy miało na celu przybliżenie Celów Zrównoważonego Rozwoju oraz zainspirowanie najmłodszego pokolenia obywateli świata i zachęcenie uczniów i ich rodziców do wspólnej nauki i zabawy.

Piękna matematyka - geometria w sztuce - projekt eTwinning

CELE 1. Rozwijanie zainteresowań, zdolności, kompetencji matematycznych, poprzez zastosowanie metod aktywizujących z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb i zainteresowań uczniów. 2. Poszerzenie, pogłębienie wiedzy na temat figur geometrycznych, integracja wiedzy szkolnej i pozaszkolnej, doświadczeń uczn...

Podsumowanie projektu eTwinning W OCZEKIWANIU NA WIELKANOC

Poznajmy tradycje wielkanocne. W ramach edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej poznawaliśmy tradycje związane z naszą kulturą. Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: POLSKA (19), TURCJA (3)

PODSUMOWANIE PROJEKTU GAME BOX

LINK DO WITRYNY WWW PROJEKTU  BLOG PROJEKTU    PODSUMOWUJĄCE SPOTKANIE ON-LINE     ...

W OCZEKIWANIU NA WIELKANOC - projekt eTwinning

Klasa 1a 2a 3a zet SPS realizuje zadania projektowe. Wspólne oczekujemy na Święta Wielkanocne i kultywujemy tradycje. Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: POLSKA (19), TURCJA (3).

SZKOŁA eTWINNING 2021/2022

     Dzisiaj Nasza szkoła otrzymała Odznakę Szkoły eTwinning 2021-2022. Jest to wspaniałe osiągnięcie zespołu nauczycieli eTwinning w naszej szkole! Jesteśmy wśród 2935 nagrodzonych szkół w Europie, 55 szkół w kraju i pierwszą szkołą w powiecie radomszczańskim. Dzięki zaanga...

PUPPET FEST

11.03.2021
PUPPET FEST

PUPPET FEST

11.03.2021

Wspieranie uczniów w rozmowie z lalkami i wspieranie ich rozwoju językowego w tym zakresie. Naszym celem jest stworzenie środowiska, w którym dzieci mogą wygodniej wypowiadać się za pomocą lalek i mieć znaczący wpływ na ich rozwój społeczny, emocjonalny i językowy. Z marionetkami odwołujemy się ...

Natura to moja kultura projekt eTwinning

Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: ARMENIA (1), POLSKA (6), TURCJA (5), UKRAINA (1), WŁOCHY (1).

Święta nieTypowe - projekt eTwinning

Po feriach rozpoczynamy realizację kolejnego projektu eTwinning Święta nieTypowe. Projekt będzie realizowany od stycznia do czerwca 2021 roku. Cele projektu to m.in. rozwijanie kreatywności oraz umiejętności TIK. Zaczynamy konkursem na logo projektu, a następnie 29 stycznia organizacją Dnia Składanki i Łamigłówki ...