KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Projekty

Natura to moja kultura projekt eTwinning

Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: ARMENIA (1), POLSKA (6), TURCJA (5), UKRAINA (1), WŁOCHY (1).

Święta nieTypowe - projekt eTwinning

Po feriach rozpoczynamy realizację kolejnego projektu eTwinning Święta nieTypowe. Projekt będzie realizowany od stycznia do czerwca 2021 roku. Cele projektu to m.in. rozwijanie kreatywności oraz umiejętności TIK. Zaczynamy konkursem na logo projektu, a następnie 29 stycznia organizacją Dnia Składanki i Łamigłówki ...

Nasze Krajowe Odznaki Jakości

 blog:  SOSW RADOMSKO - projekty eTwinning W ramach programu eTwinning w SOSW w Radomsku od września br. zrealizowano 5 projektów, które zostały nagrodzone Krajową Odznaką Jakości. Przygoda z eTwinning jest fascynująca i dla nauczycieli, uczniów, a w naszym przypadku również dla ...

Podsumowanie projektu eTwinning Święta Dziwne i Nietypowe

W ramach realizacji projektu uczniowie wykonali szereg wspólnych działań z wykorzystaniem nowoczesnych technologii. We współpracy partnerskiej powstały prezentacje, filmy, kolaże ze zdjęć i prac uczniów, quizy, avatary - opracowane dzięki nowoczesnym technologiom.

GAME BOX - projekt eTwinning

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Radomsku, Polska  dołączył do projektu GAME BOX  24.10.2020 Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: ALBANIA (4), AZERBEJDŻAN (2), CHORWACJA (1), GRECJA (1), LITWA (1), POLSKA (2), RUMUNIA (7), TURCJA (10), UKRAINA (1) LINK DO WITRYNY INTERNETOW...

KARTKA DLA POLSKI 2020 - projekt eTwinning

KARTKA DLA POLSKI 2020 / POSTCARD FOR POLISH INDEPENDENCE DAY 2020 Nauczyciele z danego kraju biorący udział w projekcie: ALBANIA (5), GRUZJA (4), POLSKA (64), PORTUGALIA (3), REPUBLIKA MOŁDAWII (2), SERBIA (1), TUNEZJA (1), TURCJA (9), UKRAINA (4), WŁOCHY (1)

Silwoterapia

11.10.2020
Silwoterapia

Silwoterapia

11.10.2020

W ramach realizacji projektu eTwinning Święta Dziwne i Nietypowe realizowane są kolejne zadania. Tym razem książeczka StoryJumper dotycząca właściwości leczniczych drzew. Pomysłodawcą zadania jest Beata Michałek.    Read this book made on StoryJumper...

PROJEKT eTwinning KUCHCIKOWO smacznie zdrowo kolorowo

Za nami kolejny projekt eTwinning. Zakładał on podniesienie świadomości w zakresie zdrowego odżywiania. Był realizowany od 15 września do końca listopada 2020.Realizacja projektu odbywała się w obrębie wszystkich obszarów edukacji poprzez rozmaite aktywności uczniów. Projekt nagrodzony Krajową Odznaką Jakości.

projekt eTwinning COSMIC CHALLENGE

Zakończyliśmy realizację projektu ET Łącz Kropki, za który otrzymaliśmy Krajową Odznakę Jakości. Czas na kolejne WYZWANIA. Tym razem będzie to projekt Cosmic Challenge Kosmos, gwiazdy i planety. Projekt będzie realizowany w okresie październik - listopad. Koordynatorzy projektu to Małgorzata Ira, Beata Michałek.

Krajowa Odznaka Jakości

Odznaka Jakości jest przyznawana wybitnym projektom eTwinning i wskazuje osiągnięcie określonego krajowego i europejskiego standardu. Odznaka Jakości jest przyznawana jako: Krajowa Odznaka eTwinning oraz Europejska Odznaka eTwinning.